Sponsor een kennel

 

In veel Poolse asiels is de verzorging van de dieren niet zoals het zou moeten zijn. Het probleem is daar niet alleen gebrek aan voedsel voor de dieren, maar ook gebrek aan goede verzorging en of medewerkers met gevoel voor dieren. Veel dieren worden daar de dupe van en niet iedere hond is even sterk en veerkrachtig. Sinds enige tijd nemen we daarom honden uit andere asiels mee naar het asiel van Opole. Daar brengen we ze onder in het pension. De honden die we meenemen zijn honden waarvan de kans op adoptie bij dat asiel nihil is en waarvan we zien dat ze het in dat asiel niet redden. Deze honden zijn vaak doodsbang, getraumatiseerd, vergeten. Wij vergeten ze niet en willen ze een kans geven. Onze ervaring is dat ze na plaatsing in het pension opbloeien. Ze kruipen uit hun schulp en daardoor krijgen deze kansloze honden een kans op een beter leven. We leren ze kennen en we plaatsen ze ter adoptie op de website. Ook in Opole zelf kunnen deze honden geadopteerd worden. We weten dat de medewerkers daar niet over één nacht ijs gaan en met zorg een plekje voor deze honden zoeken. 

Sinds begin 2009 geven we honden op deze manier met groot succes een kans. En er hebben al tientallen 'pensionhonden' een mooi plekje gevonden.
Deze manier van hulp bieden is echter kostbaar, daarom zoeken we sponsors voor onze pensionhonden.
Het kost ons € 2,50 per hond per dag.

Help ons aub door één of meerdere dagen per maand te sponsoren, zodat we honden kunnen blijven helpen die in een benarde positie verkeren.
Als er bijvoorbeeld 31 mensen zijn die €2,50 per maand sponsoren, dan hebben we dus altijd 1 kennel tot onze beschikking om een hond in onder te brengen.
Hoe meer mensen een steentje bijdragen, des te meer honden wij onder kunnen brengen.

Als sponsor van een kennel houden we u op de hoogte van welke hond op dat moment in pension verblijft. We laten u ook weten hoe het met de hond gaat en wanneer de hond wordt geplaatst.
Natuurlijk krijgt u vervolgens te horen wie de nieuwe bewoner van de kennel is geworden.

Voor de kennels hebben zich inmiddels een aantal sponsors aangemeld. Op onderstaande kalenders kunt u zien voor hoeveel dagen deze kennels inmiddels elke maand worden gesponsord.
 

Kennel 1:
  
  
                        Bambus 9 jaar
                            

Kennel 2:              
 
                             Dex 5 jaar
             

    
                      
                                          Op dit moment verblijven er 2 honden in pension
 

Wilt u een (deel van een) kennel sponsoren, stuur dan een mailtje naar Ellen en Marjan
info@vagabond-pets.com / vagabond-pets@outlook.com         

    Heel hartelijk bedankt